
In 2021 richtte Yoran en Pieter-Jan hun private dining en wijnimport bedrijf “PJAYS” op.
Tot ze in 2023 deze prachtige locatie ontdekten en hier hun droom realiseerden … BLEUET
… verfijnde gerechten, zelf geïmporteerde wijnen en millésime champagnes … ons visitekaartje …
Een sterke connectie met het zuiden van Frankrijk is waar onze passie voor koken is ontstaan. We hebben een diepe liefde voor deze regio joie de vivre en pure producten. De authentieke Franse keuken vormt een ware inspiratiebron.
Wanneer u BLEUET binnenwandelt wordt u ontvangen door onze gastheer Yoran. Met zijn passie voor wijnen, gezelligheid en zijn oog voor detail, streeft hij ernaar om elke gast een ervaring te bieden die zowel persoonlijk als professioneel aanvoelt.
“Echte gastvrijheid begint met een gevoel van welkom zijn .”
Achter het fornuis kan u onze chef Pieter-Jan terugvinden.
Zijn keuken gekenmerkt door: versheid, creativiteit en eigenzinnigheid, dit alles met verse en lokale producten.
Hij laat zich graag inspireren door de seizoenen en de verhalen van de “Vlaamse Ardennen”.
